“اسماعیل حسنزاده “در جمع نهادهای مردمی همکار با معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان اظهار داشت : نهادهای مردمی در راستای اجرای ماموریتهای سازمانهای دولتی عمل میکنند و در برخی از موارد هم میزان عملکرد و کارایی این سازمانها بیشتر سازمانهای دولتی است.
وی افزود: انجام اقدامات خیرخواهانه و مردمی در جامعه یکی از مشخصههای این سازمانها در جامعه است که در این را ه ممکن است به مشکلات و چالشهایی نیز برخورد کنند لذا باید با صبر و درایت این مشکلات را حل کنند.
این مقام قضایی عنوان کرد: ممکن است افرادی در جامعه توانایی و یا تمایلی جهت خدمت در سازمانهای دولتی نداشته باشند ولی انسانهای دلسوز و دغدغهمندی باشندکه میتوانند با حضور در نهادهای مردمی خدمات خوبی به مردم ارائه دهند.
حسن زاده خاطرنشان کرد: افتخار میکنیم که مردم، علما، ریشسفیدان و متنفذان همراه دستگاه قضایی برای رفع آسیبهای اجتماعی هستند و میطلبد از ظرفیتهای این حوزه در پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی نیز نهایت بهرهگیری صورت گیرد.
وی با اشاره به ماده ۶۶ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ خاطرنشان کرد: قوه قضاییه بر اساس این ماده قانونی در ۷ حوزه، دست همکاری با نهادهای مردمی در جامعه داده است.
حسنزاده افزود: سازمانهای مردمنهاد بر اساس ماده ۶۶ میتوانند در این۷ حوزه با شرایط خاص قانونی علیه اشخاصی که مرتکب جرم میشوند طرح شکایت کنند و در تمام مراحل دادرسی نیز شرکت کنند.
وی افزود: قوه قضاییه در این زمینه کنار همه سازمانهای مردمنهاد است و در چارچوب قانون همه با این نهادها همکاری لازم را خواهند کرد.
حسنزاده در پایان افزود: موقعیت سازمانهای مردمنهاد باید نزد مسولان و مردم جایگاه خاصی داشته باشد و از آنها در جهت رفع معضلات و مشکلات اجتماعی یاری گیرند.
گام برداشتن در راه حق هزینههای زیادی دارد
- ارسال توسط : رنجبر
- بدون دیدگاه