به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، “سردار حسین معروفی” در دیدار با معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و سایر کارکنان این معاونت به مناسبت هفته دفاع مقدس افزود: احیای دو فریضه اصلی امر به معروف و نهی از منکر در حقیقت تحقق بزرگترین کار پیشگیرانه به شمار می رود و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با احیای این دو فریضه که ستون دین به شمار میروند، می تواند برنامه های پیشگیرانه خود را به بهترین شکل ممکن اجرا کند
وی، تشکیل دولت سیزدهم با ریاست آیت الله رئیسی را یک فرصت مغتنم برای اجرای برنامههای فرهنگی و اجتماعی دانست و تاکید کرد: رئیس جمهور جدید کشور سیاسی کار و اهل معامله نیست و این موضوع ظرفیت های زیادی را برای کار در کشور فراهم می کند.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان کار فرهنگی را یکی از مهمترین اقدامات هر جامعه برشمرد و تاکید کرد: مشکل اصلی ما این است که کار فرهنگی انجام نمی دهیم زیرا کار فرهنگی باید نگاه ها و نگرش ها را تغییر دهد و در حال حاضر عمده آنچه که انجام می دهیم، کارهای تبلیغی و آیینی است.
وی از سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان بزرگترین شخصیت فرهنگی یاد کرد و ادامه داد: این شهید گرانقدر توانست نگاه جهان اسلام به شیعه، انقلاب اسلامی و ایران را عوض کند.
سردار معروفی تغییر نگرش را حاصل کار فرهنگی دانست و ادامه داد: در حوزه پیشگیری از وقوع جرم در ابتدا باید به اصل پیش بینی توجه لازم را انجام داد که این اقدام باید بر اساس همکاری و همراهی تمامی اجزای حاکمیت انجام شود.
وی تصریح کرد: امام راحل فرموده اند:”حفظ نظام از اوجب واجبات است” و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز تاکید کردهاند که “بزرگترین معروف حفظ جمهوری اسلامی است” و بر اساس این دو گفته در می یابیم که دشمن شناسی یک اصل اساسی است.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان تصریح کرد: امروز دشمن با استفاده از ابزار مختلف از جمله تلفن همراه همراه بچه های ماست و باید هوشیارانه و بر مبنای دشمن شناسی آنها را از آسیب های مختلف دور نگه داریم.
سردار معروفی اظهارداشت: افرادی که در دغدغه مند انقلاب و جامعه هستند و به سمت اصلاح حرکت می کنند، باید بدانند که جامعه ای اصلاح می شود که حاکمان آن اصلاح شوند و از این رو مشکل ما در سیستم مدیریتی ما است و در این راستا اول باید امر به معروف سازمانی را اجرا کرده و در حوزههای اقتصاد، سیاست ، برخورد و اخلاق؛ فریضتین را اجرایی کنیم.
وی با اشاره به اقدامات برخی معاندان در راستای حذف تفکر شهادت، جهاد و ایثار از کتب درسی، اقدامات رئیس جمهور جدید در راستای توسعه ارزشها را گرامی داشت و تاکید کرد: هیئت های اندیشه ورز بسیج آمادگی دارند با بهره گیری از نیروهای مومن و انقلابی خود و تشکیل کارگروه های تخصصی در حوزه پیشگیری و پیش بینی آسیب های اجتماعی به کمک معاونت اجتماعی دادگستری کل استان کرمان آیند.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با تاکید بر این مطلب که برای حل آسیب های اجتماعی باید به اقتضای نیاز هر شهرستان برنامه ریزی و اقدام شود، تاکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر را نمیتوان حکومتی کرد و باید به صورت مردمی و همگانی دنبال شود.
سردار معروفی، افزایش سطح آگاهی و دانش جامعه را ضامن ایجاد مصونیت در برابر بسیاری از جرائم دانست و تاکید کرد: ۲۱۸۰ پایگاه بسیج، ۳۶۰۰ مسجد ۳۲۰۰ گروه جهادی ظرفیت های عظیمی برای شبکه سازی و توسعه آموزش در راستای پیشگیری از جرائم هستند.
وی با اشاره به این مطلب که باید نگاه به جریان پیشگیری را از حالت سازمانی خارج کنیم، ادامه داد: پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی باید به شکل اعتقادی دنبال شود.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان، فقر را یکی از عوامل بروز جرم و آسیبهای اجتماعی دانست و تاکید کرد: وجود حتی یک نفر فقیر در جامعه اسلامی هم زیاد است و اگر امروز فقیران زیادی در جامعه می بینیم به دلیل آن است که متمکنین آنگونه که باید صحنه نیامدهاند.
سردار معروفی ادامه داد: اینکه یک خانواده صاحب بخش عظیمی از معادن استان کرمان باشد و هیچ چیز از درآمدش را در استان هزینه نکند و مردم رعیت آنها شوند، قابل قبول نیست.
وی اظهار داشت: با تحقق دولت اسلامی بستر لازم برای توسعه اقدامات در کشور و هماهنگی سیاست ها تا رسیدن به نقطه مطلوب فراهم شده است و در این راستا همه باید گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب داشته باشیم و در مسیر حل مشکلات مردم اقدام کنیم.
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان تصریح کرد: اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی شخصیت مسئولیت و کمیته مبارزه با آسیب های اجتماعی کشور را بر عهده دارند، نشان از اهمیت اقدامات در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دارد.