سید مهدی قویدل با اشاره به اینکه درحال حاضر بیشترین امنیت را داریم، بیان داشت: عده ای براساس حماقت و عدم آگاهی با دشمنان همکاری می کنند که ماباید حواسمان جمع باشد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه استان کرمان ادامه داد: در هر نظامی قانون اساسی وجود دارد و در نظام خلقت نیز این اصل وجود دارد که در هر فرد یک تکلیف و یک حق وجود دارد و ما باید به حقوق برسیم و تکالیف خودمان را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه در قانون اساسی جمهوری اسلامی اصل بر آزادی است، گفت: اما باز هم قانون یک سری شرایط و ضوابط برای ما گذاشته است که اگر رعایت نشود باعث هرج ومرج در جامعه می شود که گریبان خودمان را نیز می گیرد.
وی تصریح کرد: کارشما در صنف الکترونیک در رده امنیتی و حفاظتی قرار میگیرد و از آنجایی که جامعه در شرایط خاصی است، کوچکترین اهمال مشکلاتی را به وجود می آورد.
قویدل با اشاره به اینکه ما در معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم برای همه صنوف برنامه های آموزشی حقوقی و قضایی در دستور کار قرار داده ایم و قطعا پیگیری خواهیم کرد، افزود: جرم سرقت اولویت اول جرائم کل کشور واستان کرمان می باشدو آمار ورودی پرونده های سرقت سال ۱۴۰۱ به دادگستری استان، ۲۵ هزارو ۶۱۲ پرونده ودر سال ۱۴۰۰ تعداد ۲۹ هزارو ۸۲۲ پرونده بوده است که درصد تغییر آن، ۱۴.۱۶_ می باشد.
این مقام قضایی بااشاره به ارکان پیشگیری، اظهار داشت: رکن اول پیشگیری های فرهنگی و اجتماعی که مبتنی بر آموزش و ارتقا آگاهی های عمومی می باشد،رکن دوم پیشگیری وضعی امنیتی انتظامی که مبتنی بر دشوار نمودن شرایط ارتکاب جرم از طریق اقدامات و فعالیت های کنترل و نظارت و رصد محیط های وقوع جرم است.
وی با بیان سومین رکن، افزود: در این رکن پیشگیری حقوقی قضایی که مجازات های سنگین بازدارندگی انجام می گیرد و امروز صحبت ما پیشگیری های وضعی، امنیتی و انتظامی می باشد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان بیان داشت: ضرورت دارد که فرد بزهکار ترس داشته باشد وبه نوعی وقوع جرم را سخت می کند و استفاده از دوربین های مدار بسته یکی از ابعاد پیشگیری وضعی، امنیتی است و دوربین ها به عنوان یک چشم نظاره گر نقش موثری در کاهش جرم را دارند.
وی با اشاره به اینکه در راستای باید ها و نباید های قانون، ما با سه مکان مواجه هستیم، گفت: مکان های عمومی، مثل مغازه ها و اماکنی که نصب دوربین در آنها ایرادی ندارد، مکان های نیمه خصوصی مثل رستوران ها و… که نصب دوربین ها با شرایط خاصی صورت می گیرد و هرکدام دارای ضوابط خاص خود است که باید حین نصب دوربین مدنظر قرار گیرد.
قویدل با تاکید براینکه نصابانی که برای شما کار می کنند باید شناسنامه دار و مورد تایید اتحادیه باشند، افزود: تاکید ما برخورد با نصابانی است که به صورت غیر مجاز در فضای مجازی فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۱۵۰ مورد نصابان غیر مجاز شناسایی شده اند، گفت: در راستای اجرای طرح ساماندهی نصابان صنف الکترونیک مقرر شده است که هر واحد صنفی علاوه بر تأییدیه صنف، یک تأییدیه انتظامی نیز داشته باشدو آموزش های انتظامی لازم نیز ببینند.
قویدل اظهار داشت: پیگیری و ساماندهی افراد و مجوزها یی که از طریق درگاه ملی کسب و کار اتفاق افتاده را نیز در اولویت اقدامات اجرایی است چراکه قطعا رعایت قانون نظام صنفی ضرورت دارد و تکلیف است لذا ما بدنبال ساماندهی این افراد باشیم.
وی افزود: در این نشست که با نصابان مجاز صنف الکترونیک برگزارشد برضرورت تشکیل بانک اطلاعات نصابان مجاز، شناسنامه دار کردن افراد غیرمجاز و نصابان، همکاری در محدودیت فعالیت نصابان غیر مجاز، اطلاع رسانی عمومی به مردم جهت استفاده از نصابان مجاز و برگزاری دوره های آموزشی ویژه نصابان از مهمترین خروجی و نتیجه نشست بود.