به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، “سیدمهدی قویدل” در جمع همکاران معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، در خصوص اجرای گام های دستورالعمل نحوه عامل و مشارکت نهادهای مردمی با قوه قضائیه، اظهار داشت: باتوجه به اینکه در راستای دستورالعمل، ارتباط با نهادهای مردمی و شناسایی و مکاتبه با بیش از ۳۰۰ سمن انجام و جلسات متعددی با نخبگان، خیرین، فرهنگیان، دانشگاههیان و غیره برگزار شده است، اکنون وقت آن رسیده تا جهت شبکه سازی، تشکیل کارگروه های ویژه، هیات اندیشه ورز، برون سپاری اقدامات، ارتقاء مسئولیت اجتماعی و جلب و جذب مشارکت سایر گروه های مردمی و آحاد جامعه اقدام شود.
وی افزود: به علاوه در راستای اجرای دستورالعمل بیش از ۷۱۰۰ نفر در سامانه جامع ارتباط مردمی(سجام) ثبت نام کرده و اقدام به ارسال گزارش می کنند، گزارشهایی که غربالگری شده و سپس ارجاع و پیگیری می شوند، ضمن اینکه مدیران و دادستان ها نیز توجیه شده و پای کار آمده اند، همچنین تمایل بیش از ۳۰ نفر از قضات علاقمند و جوانان مستعد امر پیشگیری اخذ شده است که هر یک در مقوله ای به کارگیری و مدیر پروژه خواهند شد.
این مقام قضایی با اشاره به اینکه سجام از مولفههای مهم سامانه جامع است و امیدواریم تا پایان سال ۱۴۰۰ بتوانیم تعداد اعضای آن را به ۲۰ هزار نفر برسانیم، گفت: افزایش تعداد اعضای سجام به رفع زمینه های فساد، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، اشرافیت مدیران قضایی و اجرایی و … کمک خواهد کرد.
قویدل با بیان اینکه لازم است واحدی در دادگستری و مراجع قضایی به عنوان واحد ارتباط مردمی راهاندازی و گزارشهای مردمی اخذ و پیشگیری شود، تاکید کرد: با ارتباط بدون واسطه با مردم می توان نسبت به حفظ و احیای حقوق عامه، ترک فعل ها، شناسایی آسیبها، پیشگیری و …اقدام کرد، همچنین پیشنهاد می شود در دادسراها واحد اطلاعات ایجاد شود تا از طریق مردم گزارش و اطلاعات دریافت گردد.
قویدل افزود: از زمان شیوع بیماری کرونا تاکنون ۳۶۶ گزارش مربوط به این حوزه به سجام ارسال شده است که به دانشگاه علوم پزشکی و نهادهای مربوطه ارجاع شده اند.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود اظهار داشت: خوشبختانه اکنون با تلاش همکاران معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان شاهد پویایی در حوزه پیشگیری هستیم.
این مقام قضایی با بیان اینکه همکاران نباید نگاه صرفاً کارمندی و کاربر جزء داشته باشند، تاکید کرد: باید هر کس مجهز به سلاح ابتکار، پشتکار و عمل مجهز شود تا به عنوان یک مدیر توانمند بتوان طرح های مفیدی را به مرحله اجرا برسانیم، ضمن اینکه تاثیر اقدامات معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری در کاهش جرایم و افزایش مسئولیت پذیری اجتماعی نمایان می شود، بنابراین برای اصلاح جامعه و خروج مردم از بی تفاوتی، باید از قدرتی که قانون در اختیار ما گذاشته است، استفاده کرده و تاثیرگذار و مطالبه گر باشیم.
قویدل در پایان یادآور شد: در راستای اجرای دستورالعمل نحوه تعامل و مشارکت نهادهای مردمی با قوه قضائیه، گروه های مردمی و سازمان های مردم نهاد هدفمند و دسته بندی خواهند شد تا از انجام اقدامات موازی، بعضاً غیرعلمی و جزیره ای پیشگیری شود.
خانه اخبار ادارات اطلاع رسانی برنامه ریزی حقوقی قضائی فرهنگی اجتماعی مدیران مشارکت های مردمی وضعی امنیتی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان:
تاثیر اقدامات معاونت اجتماعی در کاهش جرایم و افزایش مسئولیت پذیری نمایان می شود
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: تاثیر اقدامات مجموعه معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری در کاهش جرایم و افزایش مسئولیت پذیری اجتماعی نمایان می شود.
لینک کوتاه : https://kermanpishgiri.ir/?p=1670
- ارسال توسط : رنجبر
- بدون دیدگاه