به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان کرمان ،حجتالاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی در آیین رونمایی از فیلم سینمایی دکتر جیم و آقای واو با تبریک اعیاد قربان و غدیر افزود: باید از مقولههای فرهنگی و هنری برای مبارزه با آسیبهای اجتماعی و جرایم بهره ببریم و جای این مسئله و مقوله در دستگاه قضایی خالی بود.
وی بیان داشت: همیشه از دیگران بهویژه از جامعه هنری استان کرمان درخواست داریم بیشتر به بحث آسیبهای اجتماعی و جرایم بپردازند و توجه داشته باشند.
رئیس کل دادگستری استان کرمان عنوان کرد: امروز خوشحالم که با همت مشترکی که بین همکاران ما در دستگاه قضایی و هنرمندان استان کرمان شکل گرفته، استان در بهرهگیری از هنر برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و جرایم در سطح کشور پیشقدم شده و یک کار سینمایی فاخر و خوب تولید شده است و با زبان هنر به این مقوله پرداختهاند.
حجت الاسلام و المسلمین حمیدی از بهرهگیری از زبان هنر و زبان طنز در این فیلم سینمای سخن به میان آورد و ادامه داد: از افرادی که قبل از من در دستگاه قضایی مسؤولیت داشتهاند به ویژه موحد رئیس کل سابق دادگستری استان کرمان تقدیر میکنم که دغدغه تولید فیلم را داشت و فیلمنامه با نظر وی تهیه و تنظیم شده و امروز این فیلم به بهرهبرداری رسیده است.
مقام ارشد دستگاه قضا در استان کرمان تصریح کرد: امیدوارم این اثر سینمایی آغاز استفاده از زبان هنر برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و جرایم باشد و نه انتهای آن، یعنی با استفاده از این تجربه مفید که با این کار خوب به دست آمده است، کارهای مهمتر و فاخرتر در سطح استان و در سطح ملی ارائه شود و با زبان هنر به مبارزه با برخی آسیبهای اجتماعی بپردازیم.
حجت الاسلام و المسلمین حمیدی با یادآوری اصل ۱۵۶ قانون اساسی که بر اساس آن پیشگیری از وقوع جرم یکی از تکالیف و وظایف قوه قضاییه است، تصریح کرد: این مهم به تنهایی از عهده قوه قضاییه بر نمیآید و همه مسؤولان، حاکمیت و ظرفیتهای جامعه به کمک بیایند تا این کار انجام شود.
وی متذکر شد: در قوه قضاییه سه دهه بعد از انقلاب اسلامی همچنان تفسیر درست و جامعی از پیشگیری از وقوع جرم نداشتیم و وقتی میگفتند پیشگیری از وقوع جرم، ما قضات این طور تعبیر میکردیم که قاضی حکمی را صادر کند و این حکم به گونهای اجرا شود که نفس صدور و اجرای حکم بازدارنده باشد و پیشگیری از وقوع جرم کند و البته بخشی از پیشگیری ار وقوع جرم با این روش محقق میشود.
حجت الاسلام و المسلمین حمیدی ابراز داشت: حدود ۱۵ سال است که قوه قضاییه نگاه کاملتر و جامعتری به بحث پیشگیری ار وقوع جرم دارد و علاوه بر پیشگیریهای حقوقی و قضایی همچنین تکالیف دیگری دارد و باید کارهای نرمافزاری انجام دهد و این طور نیست که بخواهیم فقط با مجازات و سیاست جزاگرایانه به سمت پیشگیری برویم.
وی تصریح کرد: در بحثهایی مانند گرانی و تورم و بدحجابی نیز اگر بخواهیم همه کارها را رها کنیم و با ابزار شلاق با این جور پدیدهها برخورد کنیم و به اقناعسازی نرم افزاری نپردازیم بنابراین نمیشود فقط با حکم قاضی و دادگاه و ابزار مجازات به اهداف مدنظر برسیم.
رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به سخن مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه ابزار هنری یک اثر و مقوله را تثبیت و ماندگار میکند، بیان داشت: هر مطلبی میخواهید در جامعه ماندگار کنید از زبان هنر به آن بپردازید.
وی با قدردانی از عوامل این فیلم سینمایی بیان داشت: خوشحالم جامعه هنری به مقوله آسیبهای اجتماعی و جرایم توجه میکند و این فیلم در حالی به بحث سرقت و خشونت میپردازد که جرم اول و دوم در کشور هستند.
حجت الاسلام و المسلمین حمیدی همچنین به موضوع استفاده از مجازاتهای جایگزین حبس دراین فیلم اشاره و بیان کرد: این موضوع هم جزو سیاستهای قوه قضاییه است
وی خاطرنشان کرد: از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، معاونتها و حفاظت اطلاعات دادگستری استان کرمان قدردانی میکنم که این فیلم سینمایی را تولید کردند تا امروز با افتخار از یک سند فاخر فرهنگی رونمایی کنیم.
دادگستری کرمان در بهرهگیری از زبان هنر برای کاهش آسیب ها پیشگام است
رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: امروز خوشحالم که با همت مشترکی که بین همکاران ما در دستگاه قضایی و هنرمندان استان کرمان شکل گرفته، استان در بهرهگیری از هنر برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و جرایم در سطح کشور پیشقدم شده و یک کار سینمایی فاخر و خوب تولید شده است و با زبان هنر به این مقوله پرداختهاند.
لینک کوتاه : https://kermanpishgiri.ir/?p=2681
- ارسال توسط : رنجبر
- بدون دیدگاه