به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان،“سیدمهدی قویدل” به مناسبت هفته قوه قضائیه در گفت و گوی رادیویی، با اشاره به اینکه مدیریت تعارض منافع، توسعه حمایت از اطفال و نوجوانان در معرض آسیب و افزایش تبعات عدم اجرای قانون از موارد مهم سند تحول دستگاه قضا است، اظهار داشت: دهه پنجم انقلاب اسلامی دهه پویایی است واولین مرحله ورود به آن خودسازی و سپس جامعه پردازی و تمدن سازی است.
وی تاکید کرد: بنا به فرموده مقام معظم رهبری فساد اقتصادی، اخلاقی و سیاسی توده چرکین کشورها و نظام ها است و فساد در هر زمینه ای زلزله ای ویرانگر و ضربه زننده به مشروعیت در بدنه حکومت است بنابراین دستگاهها در قوای سه گانه بایستی کارآمد، دارای نگاه تیزبین و رفتار قاطع باشند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان ادامه داد: در بیانیه گام دوم انقلاب تاکید شده است که باید مبارزه به معنای واقعی در درون دستگاه ها انجام گیرد بدین صورت که از تشکیل نطفه فساد پیشگیری و با ریشه آن در جامعه مبارزه شود که این موارد نیازمند انسان های متدین، جهادگر، پاکدست، منیع الطبع و دل نورانی است.
قویدل افزود: تمرکز بر حذف عوامل اصلی شکل گیری دعاوی و جرایم، موثر نمودن مجازات های متناسب، اصلاح مجرمین و توجه به توانمندسازی و باز اجتماعی کردن معتادین و مجرمین و مراقبت های بعد از خروج آنها، بهره گیری از فناوری های نوین، دادرسی الکترونیکی، حمایت از نقدهای منصفانه، توسعه مشارکتهای مردمی، افزایش تبعات عدم اجرای قانون و ارتقا مسئولیت اجتماعی از نکات حائز اهمیت در سند تحول دستگاه قضایی است.
وی بیان کرد: همچنین چرخش از رویکرد رسیدگی به پرونده ها به حذف بسترهای جرم زا، تعامل و همگرایی سازنده با دستگاهها و نخبگان، چرخش از رویکرد منفعلانه به رویکرد انقلابی و جهادی و چرخش از نگاه درون سازمانی به نگاه مشارکت جویانه و مدیریت مشارکتی از دیگر راهبردهای مهم سند تحول دستگاه قضا محسوب می شوند.
این مقام قضایی سپس به کاهش جمعیت کیفری اشاره و تصریح کرد: در یکسال گذشته و با مداخلات سازشی در شوراهای حل اختلاف ۸۰۰ نفر از زندان ها آزاد و ۲۹ نفر نیز از قصاص رها شده اند، ۳۵۳ نفر با همکاری ستاد دیه و خیرین آزاد و ۴۶۰ نفر نیز با پیشنهاد کمیسیون عفو مشمول عفو مقام معظم رهبری قرار گرفته اند.
قویدل در پایان افزود: همچنین ۳۱۹ پرونده جهت حمایت از بنگاه های اقتصادی و پیشگیری از بیکاری ۱۱۴۰۰ نفر در کارخانه قند بردسیر، روغن نباتی گلناز و کاشی و سرامیک در دستور کار دستگاه قضایی استان کرمان بوده است، به علاوه ۵۴۷ میلیارد تومان از مطالبات بانک های استان نیز از طریق واحدهای اجرای ثبت اداره کل ثبت اسناد و املاک وصول شده است که نسبت به سال گذشته بیش از ۱۵۰ درصد افزایش داشته است.
خانه اخبار ادارات اطلاع رسانی برنامه ریزی حقوقی قضائی فرهنگی اجتماعی مدیران مشارکت های مردمی وضعی امنیتی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان:
رویکرد سند تحول با طرح چالش ها و بیان راهکارها مبتنی بر پیشگیر ی است
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: رویکرد سند تحول دستگاه قضایی با طرح چالش های پیش روی دستگاه قضایی و بیان راهکارها، مبتنی بر امر پیشگیری از وقوع جرم است.
لینک کوتاه : https://kermanpishgiri.ir/?p=2137
- ارسال توسط : رنجبر
- بدون دیدگاه