به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، “سید مهدی قویدل” در نشست شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان افزود: وقوع سرقت در استان کرمان در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل از آن، ۸ درصد افزایش داشته و از۲۷ هزار و ۴۳۹ مورد در سال ۹۹ به ۲۹ هزار و ۸۲۲ مورد در سال ۱۴۰۰ رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: پیشگیری و کاهش سرقت در سال ۱۴۰۱ به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته وتاکید معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه این است که استان کرمان در بحث پیشگیری از سرقت با تشکیل قرار گاه پیشگیری از سرقت به عنوان پایلوت عمل کند زیرا این استان طرح های موفقی در این زمینه از جمله در پیشگیری از سرقت پسته را به انجام رسانده است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به این مطلب که طرح برهم زدن بازارهای خرید و فروش اموال مسروقه با اولویت ساماندهی کارگاه های ضایعاتی اجرا شده است، ادامه داد: کارگروه ویژه ای با حضور قضات مجرب در حوزه پیشگیری از سرقت تشکیل شده و راهکارهایی را نیز دریافت کرده ایم که امیدواریم بتوانیم آنها را به اجرا برسانیم.
قویدل یادآور شد: در اواخر سال ۱۴۰۰ با همکاری قاضی جعفری به عنوان یکی از قضات خوش فکر و خوشنام به عنوان مدیر ویژه پروژه درباره تهیه بانک اطلاعاتی سارقان استان انجام شده و در مراحل نهایی قرار دارد.
وی با بیان این مطلب که طرح پیشگیری از سرقت محصولات کشاورزی باید در شهرستان های دارای قابلیت کشاورزی اجرایی شود، گفت: با اجرای طرح پیشگیری از سرقت پسته در استان کرمان، در مرکز استان ۴۰ درصد و در شهرستان ها بیش از ۸۰ درصد کاهش بزه سرقت را شاهد بوده ایم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به تدوین دستورالعمل پیشگیری از سرقت شورای امنیت کشور؛ عنوان کرد: وظایف هر یک از دستگاه ها بر اساس این دستورالعمل احصاء و اعلام شده است و نظارت لازم نیز بر این حوزه انجام خواهد شد.
قویدل یادآور شد: یکی از مهمترین مصوبات شورای پیشگیری از وقوع جرم در سال ۱۴۰۰ موضوع ساماندهی بازارهای خرید و فروش اموال مسروقه از جمله انبارهای ضایعاتی بوده است که قریب ۹۰۰ کارگاه ضایعاتی شناسایی و ۵۰۰ مورد پلمپ شده است.
وی ادامه داد: طرح خوبی از سوی شهرداری برای ساماندهی و انتقال کارگاه های ضایعاتی مطرح شده که هنوز به نتیجه نرسیده و باید پیگیری شود
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان تدوین بانک اطلاعاتی دقیق از سارقین در سطح استان و کار گاه های ضایعاتی را مورد تاکید قرار داد و افزود: ساماندهی و کنترل و برخورد با این مراکز در کاهش سرقت اهمیت ویژه ای دارد.
قویدل بر نظارت جدی تر به محکومان سابقه دار در حوزه سرقت، فعالسازی گشت های رضویون و حساس سازی بیشتر دستگاه های دولتی در حفاظت از اموال دولتی تاکید کرد و ادامه داد: براساس آمار موجود بیشترین سرقت ها در شهرستان های کرمان، رفسنجان، سیرجان و زرند رخ می دهد و باید به این شهرستان ها توجه ویژه تری صورت گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در سال گذشته ۶ جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم در مرکز استان با محوریت پیشگیری از سرقت و حاشیه نشینی برگزار و ۴۲ مصوبه انجام شده است که از این تعداد ۳۰ مصوبه اجرا شده و ۱۲ مصوبه در حال اجرا قرار دارد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان بیان کرد: در مجموع ۷۰ درصد مصوبات شورای پیشگیری از وقوع جرم کرمان در مرکز استان اجرایی شده و ۳۰ درصد نیز در دست پیگیری قرار دارد.
قویدل بیان کرد: در سطح استان نیز ۲۰۵ جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم برگزار شده که افزایش ۲۸ درصدی جلسات و ۷۲۵ مصوبه و افزایش ۲۵ درصدی مصوبات را داشته است.
خانه اخبار ادارات اطلاع رسانی برنامه ریزی حقوقی قضائی فرهنگی اجتماعی مدیران مشارکت های مردمی وضعی امنیتی
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان:
قرارگاه پیشگیری از سرقت در کرمان ایجاد می شود
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به این مطلب که کرمان به عنوان پایلوت ایجاد قرارگاه پیشگیری از سرقت انتخاب شده است، گفت: با توجه به آمار قضایی که از سیستم مدیریت پرونده در دادگستری دریافت و آمار پلیس، سرقت به عنوان جرم اول در استان و کشور مطرح است و باید تمرکز ویژه ای بر روی این موضوع صورت گیرد.
لینک کوتاه : https://kermanpishgiri.ir/?p=2610
- ارسال توسط : رنجبر
- بدون دیدگاه