به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، “سید مهدی قویدل” در حاشیه بازدید از کمپ ماده ۱۶ سیرجان اظهار داشت:با توجه به اینکه درصد بسیار بالایی از معتادین متجاهر پس از آزادی از کمپ ها مجددا بازگشت مجدد به مصرف مواد مخدر دارند دادگستری استان کرمان با تدوین علمی و اجرایی کردن شیوه نامه بازتوانی و بازاجتماعی کردن معتادین بدنبال حل مشکل این چرخه ناکارآمد می باشد
این مقام قضایی با تاکید بر اینکه همه دستگاه ها و مدیران در خصوص کاهش آسیب های اجتماعی به ویژه معظل اعتیاد مسئول هستند اعلام کرد:در این شیوه نامه توجه ویژه ای به اقدامات پس از خروج معتادین شده و وظایف دستگاه های مختلف در این رابطه احصاء و به آنان ابلاغ شده است.
قویدل با اشاره به اینکه تنها نگهداری معتادان متجاهر کافی نیست،اضافه کرد: درمان معتادان متجاهر اولین گام است و تلاش داریم در جهت توانمندسازی آنها،اقدامات حرفهآموزی،اشتغال زایی و روانشناختی برایشان صورت پذیرد.
وی با تاکید به لزوم احساس مسئولیت بیشتر خانوادهها در توجه به عدم روآوری فرزندان به اعتیاد، عنوان کرد: نقش آحاد مردم،ائمه جمعه و جماعت، مساجد،هیات های مذهبی،هنرمندان و سازمان های مردم نهاد در مقابله با معضل اعتیاد و موادمخدر برجسته است.
قویدل در پایان از دادستان سیرجان،دانشگاه علوم پزشکی،بهزیستی و سایر دستگاه های مربوطه که در راه اندازی این مرکز همکاری داشتند تقدیر و تشکر نمود.
گفتنی است در حال حاضر علاوه بر سیرجان دو کمپ ماده ۱۶ در شهر کرمان و بم نیز فعال می باشند.
با راه اندازی کمپ ماده 16 :
معتادین متجاهر در سیرجان باز اجتماعی می شوند
با حضور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان مرکز درمان اجباری معتادین متجاهر ماده 16در سیرجان به مرحله بهره برداری و پذیرش رسید.
لینک کوتاه : https://kermanpishgiri.ir/?p=1560
- ارسال توسط : رنجبر
- بدون دیدگاه