به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، ” علي ميرزابيگي” در نشست مشترك با معاون اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادگستري كل استان كرمان اظهار داشت: در استفاده از تاسيسات و سياستهاي قوه قضاييه مانند مجازات هاي جايگزين توصيه هاي ترغيبي لازم به همكاران اعلام شده است.
وي افزود: چنانچه عدم استقبال قابل توجه همكاران از تاسيسات قضايي را آسيبشناسي كنيم، درمي يابيم كه بين سليقه قضايي و فراغت و خوش فكري فرد با دغدغه آمار ورودي و استرسهاي ناشي از پرونده از حيث سرعت كار هماهنگي وجود ندارد و اين مساله موجب مي شود تا تمايل همكار قضايي نسبت به استفاده از تأسيسات نوظهور قانوني كه غالباً مستلزم صرف وقت بيشتر مي باشد سلب شود.
ميرزابيگي يادآور شد: البته علي رغم حجم پرونده هاي دستگاه قضايي اما همكاران نسبت به دوره هاي طرح هور(هويت و رفتار) متهمين غافل نبوده و در توان و امكان موجود جهت معرفي متهمين به معاونت اجتماعي و پيشگيري از وقوع جرم دادستري كل استان كرمان اقدام كرده اند.
وي با بيان اينكه عمدهترين دغدغه ما عدم هماهنگي بين مدت برگزاري دوره و وقت دادرسي پرونده است، ادامه داد: علاوه بر اينكه ذات و فلسفه وضع دوره هاي هور بايستي پياده سازي شود، نكته مهم ديگر اين است كه چگونه مي توان شخصيت يك فرد را كه با انديشه اي غلط در مورد وجهه پديده مجرمانه و در طول سنوات متمادي شكل گرفته و مرتكب جرم شده با برگزاري چند كلاس آموزشي و در كوتاه مدت اصلاح نمود ، به عبارتي ميانگين مناسب مدت زمان آموزش براي بازاجتماعي كردن چنين فردي با امكان اصلاح تفكر مرتكبين بزه راجع به جرم ارتكابي بايد مد نظر قرار گيرد.
سرپرست محاكم كيفري شماره دو كرمان در بخش ديگري از صحبت هاي خود گفت: از طريق سازمان هاي مردم نهاد و ديگر امكانات پيش بيني شده قانوني و ميتوان نسبت به اصلاح پذيري و آموزش متهمين و مجرمين اقدام كرد.
ميرزابيگي با يادآوري اينكه نقش مشاور و مددكار هنوز به طور ويژه در محاكم پيادهسازي نشده است، افزود: با توجه به بخشنامه هاي لازم در محاكم ضرورت دارد به اين امر نيز توجه شود و امكان و زمينه دسترسي و تعقيب روند مشاوره پس از رسيدگي به پرونده و صدور رأي نيز فراهم گردد .
مشكلات دادگاههاي اطفال به حداقل رسيده است
وي با ابراز خرسندي از اينكه امروز مشكلات در دادگاههاي اطفال به حداقل رسيده است، اظهار داشت: در خصوص حضور مستمر وكلا در دادگاه اطفال كه در گذشته با مشكل مواجه بوديم اين مساله با پيگيري هاي به عمل آمده به حداقل رسيده و مشاوران نيز در مجتمع مستقر هستند كه اين موارد موجب شده در حال حاضر گزارشي از گلايه مندي مردم يا عدم تشكيل دادگاه اطفال به صورت فوقالعاده و خارج از اوقات معمول دادرسي وجود نداشته باشد.
سرپرست محاكم كيفري دو كرمان:
نقش مددكار و مشاور در محاكم و دادگاه اطفال نهادينه نشده است/ حجم ورودي پرونده ها، خوش فكري قضات در استفاده از تأسيسات نوظهور قانوني را تحت تاثیر قرار می دهد
سرپرست محاكم كيفري شماره دو كرمان گفت: نقش مشاور و مددكار هنوز به طور ويژه در محاكم پيادهسازي نشده است و با توجه به بخشنامه هاي لازم بايد به اين امر توجه شود.
لینک کوتاه : https://kermanpishgiri.ir/?p=1719
- ارسال توسط : رنجبر
- بدون دیدگاه