سید مهدی قویدل افزود: هر دستگاهی با توجه به مسؤولیت قانونی خود باید بر روند توزیع سوخت نظارت و هرگونه جرم و تخلف را در اسرع وقت به دستگاه قضایی برای برخورد قانونی گزارش کند.
وی با تاکید بر نقش جهاد کشاورزی، اداره صنعت، معدن و تجارت و اداره کل راهداری و حملونقل جادهای در پیشگیری از قاچاق سوخت افزود: نظارت نکردندقیق این دستگاهها باعث شده افراد سودجو با ارائه درخواستهای غیر واقعی از خلاءهای موجود در نحوه مدیریت و نظارت بر روند توزیع عادلانه سوخت، سوءاستفاده کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان درباره نبودشفافیت در صدور مجوزها در برخی از دستگاههای متولی توزیع سوخت، خاطرنشان کرد:یکی دیگر از دلایل نابسامانی توزیع سوخت نبود رویه واحد و سلیقهای بودن توزیع آن و همچنین نداشتن بانک اطلاعاتی دقیق و شفاف از وضعیت مشمولان دریافت سوخت در بخشهای مختلف کشاورزی و مراکز تولیدی دام و طیور و گلخانههاست و این امر موجب شده رصد، پایش و نظارت بر روند توزیع سوخت غیر واقعی و نا عادلانه باشد.
بگفته قویدل : سامانههای سیپاد و سپهتن باهدف کنترل حملونقل هوشمند و تخصیص سوخت به ناوگان دیزل بر مبنای پیمایش، هوشمندسازی ناوگان درونشهری، جلوگیری از هدر رفت و عرضه خارج از شبکه سوخت و همچنین رعایت عدالت در حوزه تخصیص سوخت به ناوگان دیزلی طراحی شدهاند و از این سامانهها باید بهصورت مستمر برای کنترل قاچاق سوخت استفاده شود.
نگرانی از حجم بالای قاچاق سوخت در کرمان
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان حجم بالای قاچاق سوخت در استان را نگران کننده دانست و گفت: نظارت نکردن دستگاههای متولی در زمینه توزیع و اختصاص سهمیه سوخت، ثبت غیر واقعی پیمایش ناوگان حملونقل جادهای و... از علل عمده نا بسامانی در وضع توزیع سوخت است.
لینک کوتاه : https://kermanpishgiri.ir/?p=2795
- ارسال توسط : رنجبر
- بدون دیدگاه