سرپرست معاونت پیشگیری از وقوع جرم و امور فرهنگی و اجتماعی دادگستری استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به این مطلب که قانون پیشگیری از وقوع جرم در سال ۹۴ تدوین شده است، گفت: این موضوع در سطح جامعه جایگاه خوبی را به خود اختصاص داده و باید هر چه بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
سید مهدی قویدل ادامه داد: معاونت پیشگیری از وقوع جرم و امور فرهنگی و اجتماعی دادگستری استان کرمان با پشتوانه و حمایت رئیس کل، دادستان و مسئولان قضائی استان برنامه ریزی کرده است که اصول راهبردهای اصلی موردنظر برای کاهش جرائم و تخلفات را پیگیری کنند.
وی انجام اقدامات میدانی و بازدید ها و رصد جرائم و آسیب ها، همگرایی و همسویی با دستگاه های مرتبط با موضوع پیشگیری و انعقاد تفاهم نامه ها با نیروی انتظامی، سپاه و بهزیستی رااز جمله برنامه های معاونت پیشگیری از وقوع جرم و امور فرهنگی و اجتماعی دادگستری استان کرمان برشمرد.
وی با اشاره به تاکیدات مطرح شده از سوی ریاست قوه قضاییه در رابطه با لزوم اایجاد قوه قضاییه هوشمند، تصریح کرد: در این راستا تلاش می شود که برنامه های پیشگیری از وقوع جرم نیز هوشمندانه و با برنامه هدفمند دنبال شود.
سرپرست معاونت پیشگیری از وقوع جرم و امور فرهنگی و اجتماعی دادگستری استان کرمان گفت: توسعه مشارکت های مردمی و مدنی به صورت ویژه ای مورد توجه قرار گرفته است.
قویدل، تعامل و همگرایی با تمامی مدیران استان با بهره گیری از ظرفیت های علمی، فرهنگی و قضائی را نیز مورد اشاره قرار داد و افزود: توجه ویژه به شورای پیشگیری از وقوع جرم استان کرمان مورد توجه است تا بتوان اهداف این شورا را به بهترین شکل ممکن اجرایی کرد.
وی یادآور شد: برنامه ریزی شده که شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در سال جاری به صورت هر دو ماه یکبار برگزار شود و حضور همه مدیران کل سازمان های استان در این شورا پیشتوانه محکمی برای تحقق برنامه های پیش رو است.
وی خاطرنشان کرد: شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان می تواند به عنوان شاهرگ برای حل مشکلات و معضلات موجود فعالیت کند.