در راستای پیشگیری ازوقوع جرم وکاهش تصادفات انجام شد؛
- کد خبر : 1337
- 13 مهر 1399 - 7:42
-
-
در راستای پیشگیری ازوقوع جرم وکاهش تصادفات، قویدل، معاون اجتماعی و پیشگری از وقوع جرم دادگستری به همراه جمعی ازمدیران کل استان ومسئولان قضائی واداری شهرستان بم از نقاط حادثه خیز محورهای ترانزیتی شهرستان بم از جمله تقاطع پرتصادف محور دهبکری به بم بازدید نمودند.
به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، “سیدمهدی قویدل” در پایان این بازدید گفت: مقرر گردید دادستان عمومی وانقلاب شهرستان بم به عنوان مدعی العوم به موضوع نقاط حادثه خیز محورهای مواصلاتی این شهرستان ورود کند و چنانچه کوتاهی و قصوری از سوی مسئولان ذی ربط صورت گرفته باشد.این افراد شناسایی و برخورد قضایی لازم صورت پذیرد.
وی اظهار داشت: در این بازدید مقرر گردید مشکلات و علل عدم اجرای پروژه و رفع نقاط حادثه خیز از سوی مسئولین مربوطه در شهرستان بم از جمله فرماندار و مسئولین قضایی و راهداری به معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان اعلام و مطمنا در کوتاه ترین زمان ممکن از طریق شورای پیشگیری و استانداری پیگیری و موانع برطرف خواهد شد.
معاون دادگستری کل استان کرمان خاطرنشان کرد: راه اندازی دادگاه های ویژه تصادفات در دادگستری استان کرمان در دست پیگیری است.
این مقام قضایی اعلام کرد:یکی از کارگروههای ویژه شورای پیشگیری از وقوع جرم و استان کارگروه کاهش و پیشگیری از تصادفات است که به صورت ویژه و کاربردی به منظور انسجام و همگرایی مسئولین ذیربط- شناسایی خلاءها- نواقص و نقاط حادثه خیز- ترسیم برنامه و نقشه راه هدفمند با زمانبندی مشخص و تعیین سهم هر یک از اعضا و دستگاههای ذیربط تشکیل شده است.
با توجه به اینکه دستگاه های دولتی و نهادهای فرهنگی و عمومی و شهرداریها برابر قانون اساسی و قوانین موضوعه و قوانین برنامه پنجم و ششم توسعه کشور تکالیف و وظایفی به منظور ایجاد زیرساختها و فراهم کردن امکانات و تجهیزات لازم که از حقوق اساسی شهروندان و ملت به شمار می رود تکلیف دارند
اکثر جرایم – آسیب ها و مشکلات ناشی از آن که در سطح جامعه با آن مواجه هستیم معلول یکسری علتها و عواملی هستند که قطعاً نقش دستگاهها و مسئولین در وقوع این آسیب ها و جرائم را نمی توان نادیده گرفت. که بعضاً به بیتوجهی و غفلت و عدم دلسوزی و عدم اجرای تکالیف و اختیارات قانونی بر می گردد
وی افزود: قانون پیشگیری از وقوع جرم تمامی دستگاهها و نهادها را مکلف به همکاری با دستگاههای قضایی در امر پیشگیری کرده است .
این مقام قضایی اعلام کرد:به منظور پیشگیری از وقوع جرم .شورای پیشگیری در استان و شهرستان ها با حضور مدیران استانی و شهرستانی تشکیل و راه کارهای پیشگیرانه را اتخاذ می کنند.
وی اضافه کرد: معاونت پیشگیری از وقوع جرم نیز در این راستا یکی از اصول راهبردی خود را تبیین وظایف و اختیارات مدیران و بررسی نقش عملکرد آنان در وقوع جرائم و آسیب ها در دستور کار قرار داده است و با مسئول سازی اداری و اجتماعی با این توضیح که چنانچه جرمی واقع شود سهم هر یک از ادارات مربوطه مشخص و ترک فعل ها به دادستان های سراسر استان اعلام خواهد شد.
قویدل تاکید کرد:مردم نیز در این موضوع سهیم بوده و باید با مشارکت و احساس مسئولیت اجتماعی در کاهش آسیب ها و پیشگیری از وقوع جرم نقش خود را ایفا و مطالبه گری قانونی از مسئولین و سایر آحاد جامعه را داشته باشند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان نیز گفت: ۱۳۰ هزار و ۳۰۰ کیلومتر راه آسفالته در استان کرمان وجود دارد،
سید علی سید علیخانی افزود: ۱۲۵ نقطه مستعد تصادف در استان کرمان شناسایی شده که ۸ نقطه از آنها نقاط حادثه خیز و پرتصادف هستند و محور دهبکری به بم یکی از این نقاط به شمار می رود که با احداث یک تقاطع غیرهمسطح مشکل آن برطرف خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: طی شش ماه ابتدای سال جاری ۵۷ درصد تلفات جاده ای در استان کرمان در بهترین محورها و اتوبان های استان رخ داده است و محور هفت باغ علوی جز سومین مسیر دارای بیشترین حوادث رانندگی در سال جاری بوده است.لذا می طلبد شهروندان توجه ویژه ای به مسایل راهنمایی و رانندگی داشته باشند
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان کرمان یادآور شد: در حال حاضر ۱۴۹ دوربین کنترل سرعت در سطح استان کرمان نصب شده است.
حجت الاسلام قاسم دانشی، امام جمعه شهرستان بم نیز گفت: در راستای رفع نقاط حادثه خیز باید بر اساس اولویت بندی اقدام شود و اعتبارات این حوزه نیز به صورت متوازن توزیع شود. |
|
لینک کوتاه : https://kermanpishgiri.ir/?p=1337