به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، “سیدمهدی قویدل” در نشستی که با حضور رییس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان کرمان برگزار شد، اظهار داشت: طرح نماد(نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) که با همکاری آموزش و پرورش انجام می شود، بسیار جامع و از محوری ترین طرح ها برای توانمندسازی و ارتقای مهارت های دانش آموزان است.
وی با اشاره به اینکه آسیب های اجتماعی باید به صورت ریشه ای و از سطح دانش آموزان رسیدگی شوند، افزود: توجه به نشاط اجتماعی و همچنین توانمندسازی دانش آموزان از دیگر نکات پراهمیت است که نباید از آنها غافل شد بنابراین طرح نماد ظرفیت قابل توجهی برای پرداختن به این مسائل دارد.
قویدل سپس با یادآوری اینکه در سال گذشته تفاهم نامه همکاری های مشترک فی مابین مدیرکل پیشگیر های فرهنگی و اجتماعی قوه قضائیه و مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش منعقد شده است، گفت: این تفاهم نامه در راستای تحقق پیشگیری های رشدمدار، به منظور عملیاتی کردن اهداف مندرج در سند ائتلاف ملی نماد و با هدف گسترش همکاری ها و استفاده از ظرفیت های علمی و اجرایی جهت توسعه آموزش های مورد نیاز خانواده ها منعقد شد است که متناظر آن در استان کرمان اجرا شده و اینک نیاز به روزرسانی دارد.
این مقام قضایی بیان کرد: شرایط کنونی جامعه که متاثر از ویروس کرونا و موجب تغییر رویه در نحوه آموزش دانش آموزن شده است، ایجاب می کند ما نیز برنامه های خود را به روز و بهنگام با این شرایط پیش ببریم چراکه جرائم به حرکت خود ادامه می دهند و این ما هستیم که بایستی مطالب پیشگیرانه و محتوای اثرگذار خود را متناسب با شرایط به روز تولید و ارائه کنیم.
وی ادامه داد: بایستی برنامه های جایگزین ما به گونه ای باشد تا علاوه بر اثرگذاری برای دانش آموزان قدرت جاذبه نیز داشته باشد و به غیر از سرگرمی، حاوی نکات آموزشی نیز باشد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان همچنین تاکید کرد: اهمیت پرداختن به سواد رسانه و کسب مهارت هاي ضروري در این عرصه از دیگر مواردی ست که باید به آن توجه و به دانش آموزان آموزش داده شود، به علاوه مقوله صبر و تاب آوری، اضطراب و استرس در بین دانش آموزان هم بایستی مدنظر قرار گیرد.
قویدل در بخش دیگر ی از صحبت های خود گفت: آیت الله “رئیسی” ریاست قوه قضاییه اخیرا تاکید کرده اند همه دادگاه ها باید به مشاور خانواده مجهز شوند و در آینده نزدیک گزارش دادگاه هایی که دارای مشاوره خانواده هستند مورد قبول واقع خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان با همکاری کانون بسیج حقوقدانان اقدام به راه اندازی قرارگاه معاضدتی- حقوقی کرده است که در این قرارگاه از ظرفیت قضات، وکلا و مشاوران حقوقی قوه قضاییه استفاده می شود و افرادی که از توان مالی کمی برخوردار بوده و نیاز به مشاوره حقوقی دارند میتوانند از کمک های قضایی این قرارگاه استفاده کنند.
قویدل با بیان اینکه در سراسر استان کرمان دفاتر قرارگاه معاضدتی-حقوقی دایر است، افزود: ما آمادگی داریم نسبت به ارجاع مراجعین معرفی شده از سوی آموزش و پرورش به این قرارگاه اقدام کنیم.
همچنین در این نشست”روحی” رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان کرمان نیز گفت: حدود ۱۴ میلیون دانشآموز و چهار میلیون والدین عضو شبکه شاد هستند و هنر ما این است که از این ظرفیت گسترده برای آموزش دانش آموزان و پیشگیری استفاده کنیم.
وی افزود: ۲۱ مرکز مشاوره زیر چتر آموزش و پرورش در سطح استان فعالیت می کنند و مشاوران این مراکز گاچین شده و خدمات مشاوره را در سطح بالایی به والدین و دانشآموزان ارائه می کنند.
روحی خاطرنشان کرد: درخواست می شود مراجعین به دادگاه ها به خصوص افرادی که دارای فرزندان دانش آموز هستند به مراکز مشاوره آموزش و پرورش ارجاع و از خدمات این مراکز برخوردار شوند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان:
آموزش سواد رسانه به دانش آموزان ضروری است
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: اهمیت پرداختن به سواد رسانه ای دانش آموزان ضروری است و نباید از آموزش مهارت هاي آن غافل شد.
لینک کوتاه : https://kermanpishgiri.ir/?p=1491
- ارسال توسط : رنجبر
- بدون دیدگاه