به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، “سیدمهدی قویدل” در جلسه پیگیری اجرای برنامه فوقالعاده جامع کنترل و کاهش خشونت (پیشگیری از خشونت) که در محل پایگاه پیشگیری و انسجام بخشی اجتماعی،قضایی در مرحله صنعتی برگزار شد، اظهار داشت: متاسفانه به دلیل تهاجمات فرهنگی، عدم آموزش های لازم و عدم کنترل خشم، خشونت رو به افزایش و رویکرد، تاکتیک و روش های آن متغیر و قابل گسترش است.
وی با بیان اینکه کنترل و کاهش خشونت علیه زنان و خشونت های رفتاری در محله صنعتی نگران کننده و حائز اهمیت است، افزود: آمار و گزارشات در خصوص مسئله خشونت جمعآوری شده و در زمینه پیشگیری های فرهنگی- اجتماعی، وضعی-امنیتی- انتظامی و حقوقی- قضایی برنامهریزی اقدامات متعددی طرح ریزی شده و باید اجرا شود.
معاون دادگستری کل استان کرمان با اشاره به اینکه پیرامون برنامه شاد و دانشآموزان شاهد یکسری خشونت ها و عدم مهارت والدین در استفاده از این برنامه هستیم که ضرورت دارد با همکاری آموزش و پرور ش و با افزایش مهارت ها و مدیریت کنترل خشم راهکاری برای رفع این مساله پیدا کنیم.
قویدل همسرآزاری و کودک آزاری را از مصادیق خشونت علیه زنان و کودکان دانست و تاکید کرد: قانون حمایت از حقوق اطفال و نوجوانان هرنوع اهمال و کم توجهی در رسیدگی به اطفال و نوجوانان را جرم تلقی می کند.
این مقام قضایی تصریح کرد: بایستی برنامه های هدفمند و علمی در سطح محله صنعتی پیاده شود چراکه این محله ضعیف و دچار مشکلات فرهنگی است که آسیبهای اجتماعی به خصوص خشونت علیه زنان و کودکان به فراوانی مشاهده می شود.
قویدل گفت: یکی از مسائل مورد تأکید ریاست قوه قضاییه انجام اقدامات پیشگیرانه، فرهنگی و شناسایی کانونهای جرایم و آسیب ها ست، ضمن اینکه اقدامات سلبی نیز لازم الاجرا بوده و با کسانی که امنیت جامعه را بر هم میزنند به شدت برخورد می شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان بیان کرد: حاشیه های شهر از کانون های وقوع جرایم به شمار می روند و جهت برخورد با این معضلات باید با برنامه ریزی هدفمند و تلاش همه مسئولین نسبت به رفع این مشکلات و معضلات اقدام کرد.
مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: بحث زنان کودکان بسیار مهم است و چنانچه زودتر برای معضلات آنها و خشونت های وارده به این دو قشر برنامهریزی و اقدام نکنیم لحظه به لحظه شرایط آنها دشوارتر خواهد شد.
“فاطمه السادات حسینی” افزود: همه دستگاهها دارای ظرفیت هستند اما تجمیع ظرفیت وجود ندارد و اقدامات به صورت پراکنده انجام می شود در حالیکه بایستی اقدامات و اهداف با مدیریت واحد، نظارت و پیگیری دقیق دنبال شوند.
وی با تاکید براینکه تسهیل گران باید به شناسایی مشکلات و افراد آسیب دیده بپردازند، تصریح کرد: برخی تسهیل گران صرفا بدنبال طرح هستند درحالیکه باید به صورت ولایی و جهادی کار کنند.
مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمان گفت: ضرورت دارد تیمی جهت فعالیت در محله صنعتی مشخص، شرح وظایف دستگاه ها معین و طرح ها ادغام شود تا با هم افزایی بتوانیم به نتایج بهتری دست یابیم.
وی خاطرنشان کرد: لازم است مشاورین خانواده جهت آگاهسازی خانواده ها وارد عمل شوند و در راستای کنترل و کاهش اعتیاد زنان، خشونت علیه زنان و کودکان و قاچاق اقدام کنند.
یادآوری می شود: در پایان این نشست هر یک از اعضا در خصوص نحوه همکاری خود با اهداف پایگاه پیشگیری و انسجام بخشی اجتماعی، قضایی به ویژه در مسئله پیشگیری از خشونت علیه زنان و کودکان اعلام نموده و به بیان پیشنهادات خود در این زمینه پرداختند.
همچنین مقرر شد؛ در راستای پیشگیری از جرایم و آسیب های اجتماعی به ویژه خشونت علیه زنان و کودکان در محله صنعتی، از ظرفیت روحانیون و مساجد، آموزش و پرورش، بهزیستی، تشکلها و نهادهای مردمی، گروههای جهادی و بسیج، اداره ارشاد و نیروی انتظامی بهره گرفته شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان:
عدم مهارت والدین در برنامه شاد موجب بروز خشونت علیه دانش آموزان شده است
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: شاهد یکسری خشونت ها علیه کودکان و دانش آموزان به دلیل عدم مهارت والدین در استفاده از برنامه شاد هستیم.
لینک کوتاه : https://kermanpishgiri.ir/?p=1626
- ارسال توسط : رنجبر
- بدون دیدگاه