به گزارش روابط عمومی معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، سید مهدی قویدل با اشاره به اینکه ما با ۴ چالش جدی مواجه هستیم، ابراز داشت: این چالش ها مواردی هستند که خیلی خوب می توانند در بحث کاهش سرقت به ما کمک کنند.
وی اولین چالش را، اطلاع رسانی و فرهنگسازی بیان کرد و افزود: انتظار داریم که رسانه ها و دستگاه های مربوطه در این زمینه اقدامات خوبی را در دستورکار قرار دهند.
قویدل ادامه داد: وجود کارگاه های ضایعاتی و خریداران اموال مسروقه دومین موضوع چالشی هستند که ساماندهی این موضوع هم در دستور کار قرار گرفته است کما اینکه از سال گذشته تاکنون قریب به ۱۰۰۰کارگاه ضایعاتی غیر مجاز و مجاز که بیش از دوسوم اینها غیرمجاز بودند را ساماندهی شدند که اکنون نزدیک به ۲۵۰ کارگاه رسیده اند که همچنان در حال ساماندهی و انتقال به خارج از شهر می باشند.
معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان به بحث معتادین متجاهر به عنوان نوعی چالش اشاره کردو گفت: این امر، موضوع ویژه ای است که در دستور کار قرار گرفته و باید دستگاه های متولی پیگیر باشند و خصوصا به مراکز ماده ۱۵ و مراکز ماده ۱۶ که باید تقویت شوند.
این مقام قضایی با اشاره به پایش تصویری خاطر نشان کرد: شهردار محترم و دستگاه های متولی قول دادند که تا پایان مهرماه در زمینه پایش تصویری همکاری های خوبی انجام دهند تا به نتیجه مطلوبی برسیم.
قویدل عنوان کرد: در بحث سرقت های خشن و سرقت های به عنف متاسفانه در برخی نقاط استان از جمله شرق و جنوب استان روند افزایشی داشته است.
وی ابراز داشت: موضوع سلاح و مهماتی که در اختیار برخی افراد است، موضوعی مهم بوده که بررسی آن بصورت ویژه در شورای پیشگیری از وقوع جرم و شورای تامین استان در دستورکار برای پیگیری قرار گرفته است.