به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان،سید مهدی قویدل در آیین رونمایی از فیلم سینمایی دکتر جیم و آقای واو ضمن تبریک ماه مبارک ذی الحجه و اعیاد قربان و غدیر بیان کرد: امیدواریم تولید فیلم سینمایی دکتر جیم و آقای واو تلنگر و نقطه عطفی برای برنامههای بهتر در راستای استفاده از ابزار هنر باشد.
وی اظهار داشت: اهمیت و نقش هنر در پیشگیری از وقوع جرم بر کسی پوشیده نیست و در جهان امروز با وجود پیشرفتهای زیاد در علم و فناوری اطلاعات اما با افزایش جرم، جنایت، بزه، آسیبها و معضلات جدید با پیچیدگیها و شیوههای جدید مواجه هستیم.
وی ادامه داد: با وجود همه تلاشها و اقدامات فرهنگی و قضایی در کشور باز هم شاهد سیر صعودی آسیبها و جرایم هستیم و افزایش ورودی پروندهها به دستگاه قضایی، جرایم و آسیبها، جمعیت کیفری در زندانها نشان از این است در سطح جامعه با معضل و بیماری مواجه هستیم و باید از همه ابزارها در راستای پیشگیری از این جرایم استفاده کنیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه ظرفیتها در جامعه زیاد است، افزود: در جرمشناسی موضوعی با عنوان جرمشناسی فرهنگی داریم که میگوید جرم میتواند به مثابه فرهنگ و فرهنگ به مثابه جرم باشد.
قویدل تصریح کرد: فرهنگ یک جامعه میتواند تبدیل به جرم شود و یا اینکه فرهنگ میتواند راه اعتلای یک جامعه را روشن کند و رقم بزند و استفاده از ابزار فرهنگ و هنر نیاز امروز جامعه ماست.
وی بیان داشت: در قوانین جدید، قانون آیین دادرسی کیفری، برنامه ششم توسعه، سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری و دستورالعملهای که توسط رئیس قوه قضاییه ابلاغ میشود شاهد این هستیم در راستای پیشگیری از وقوع جرم باید از همه ظرفیتها استفاه کنیم.
قویدل با بیان اینکه ظرفیت هنر و استفاده از ظرفیت هنرمندان یک موقعیت بسیار ارزشمند و طلایی است، عنوان کرد: در قوانین جدید نگاه قانونگذار به سمت استفاده از ظرفیتهاییست که به نفع متهم و جامعه و کاهش جمعیت کیفری باشد.
وی اضافه کرد: میانجیگری، صلح و سازش، نهادهای مردمی، مشارکتهای میاننهادی، عدالت ترمیمی، نظام نیمهآزادی، استفاده از پابند الکترونیک، تعویق مجازات و مجازاتهای جایگزین ازجمله ظرفیتها برای کاهش جمعیت کیفری است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان اظهار کرد: قانونگذار بهدنبال این است که بتوانیم از همه ظرفیتها برای کاهش جمعیت زندان و زندانیان بهره ببریم و از وارد شدن آسیب به خانواده زندانیان و جامعه بکاهیم.
قویدل خاطرنشان کرد: مصمم هستیم از این ظرفیتها به نفع پیشگیری از وقوع جرم و کاهش آسیبها استفاده کنیم و ما به عنوان دستگاه قضایی و همچنین دستگاههای اجرایی، امنیتی و پلیسی باید با جامعه هنر و هنرمندان و ابزارهای جدیدی که میتواند در پیشگیری از آسیبها و جرایم موفق باشد، آشتی کنیم و این ظرفیتها را به بهسمت پیشگیری و کاهش آسیبها ببریم.
وی از برگزاری نشستهای تخصصی و کارشناسی با حضور متخصصان هنرمند در رشتههای مختلف به عنوان یکی از برنامهها برای کاهش آسیبها، چالشها، معضلات و انحرافات اجتماعی و جرایم نام برد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با قدردانی از اشجعی کارگردان فیلم سینمایی دکتر جیم و آقای واو اظهار کرد: وی با تلاش و جدیت همراه همکارانش از ظرفیت هنرمندان استانی استفاده کرد و این نشان میدهد در استان کرمان چه ظرفیتهای خوبی در حوزه سینما و هنر هفنم وجود دارد.
قویدل تصریح کرد: فیلم سینمایی دکتر جیم و آقای واو میتواند مدل بسیار خوبی برای سایر استانها و در سطح کشور باشد و در این فیلم به ظرفیت استان کرمان توجه کردیم و هنرمندانی که نقشآفرینی کردند بازی خوبی داشتند.
وی اضافه کرد: از اعتماد رئیس کل دادگستری استان کرمان قدردانی میکنم زیرا این فیلم در سال گذشته تولید شده است و حجتالاسلام و المسلمین حمیدی به ما اعتماد کردند تا از این فیلم رونمایی کنیم.
قویدل همچنین از دکتر یدالله موحد، رئیس کل سابق دادگستری استان کرمان تقدیر کرد و بیان داشت: این فیلم در زمان ریاست دکتر موحد و هدایت، حمایت و راهبری ایشان تولید شد و رئیس کل سابق دادگستری استان کرمان در صحنه فیلم حضور یافت و فیلمنامه را مطالعه کرد و فیلم را هم دید و کمک و اثر زیادی داشت تا این برنامه را به نحو احسن به نتیجه برسانیم.
وی همچنین از معاونین دادگستری، دادستان کرمان، رئیس حفاظت اطلاعات دادگستری، سرپرست مجتمع کیفری یک کرمان، مدیرکل زندانها، نیروی انتظامی، قضات مشاور حقوقی فیلم و روابط عمومی دادگستری استان برای تولید فیلم سینمایی دکتر جیم و آقای واو قدردانی کرد.
استفاده از هنر یک فرصت طلایی برای کاهش آسیبها و جرایم است
- ارسال توسط : رنجبر
- بدون دیدگاه