به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی و پشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان، “سیدمهدی قویدل” در جلسه با “عباس ضیاء” معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان اظهار داشت: ارتقاء آگاهی ها در زمینه پیشگیری های رشد مدار به صورت ویژه در دستور کار معاونت قوه قضاییه است که تاکنون با همکاری اداره آموزش و پرورش اقدامات هدفمندی انجام و اهداف بلند و کوتاه مدت به خوبی تبیین شده است که امیدواریم شاهد اثربخشی در جامعه باشیم.
وی با تاکید بر اینکه ارتقاء دانش افزایی و مهارت های زندگی در دوره دبستان و پیش از دبستان هم مورد تاکید اسلام و هم کارشناسان است و چنانچه به دوران کودکی توجه و شالوده فرزندان در موارد آموزشی و توانمندی به نحو احسن برنامهریزی شود قطعاً در آینده یکسری مشکلات کاهش خواهد یافت.
این مقام قضایی مهارت های زندگی و اجتماعی را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: باید آموزش کودکان جزء اولویتهای همه مسئولین باشد چراکه هر جامعه برای آموزش در این سنین اهمیت قائل شده به نتیجه خوبی دست یافته است.
قویدل سپس یادآور شد: اولیا و مربیان به منزله دو بال هستند که اگر با یکدیگر همسو و هم گرا باشند، در هدایت و راهبری کودک بسیار موثر و در بحث مهارت و رشد نیز اثربخش خواهند بود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان نتیجه ارتقا دانش را تغییر نگرش و نتیجه تغییر نگرش را تغییر رفتار دانست بطوریکه رفتارها در جامعه تاثیرگذار و تعریف شده اند، به همین جهت مسئولیت اجتماعی بدنبال رفتارها ایجاد می شود .
قویدل با تاکید بر اینکه مصمم هستیم برنامه های پیشگیرانه را در تمام سطوح پیش دبستانی، مهد کودک، دبستان و متوسطه به نحو احسن پیاده کنیم گفت: در این زمینه لازم است اهداف بلندمدت تعریف وطوری برنامه ریزی شود تا در سطح کلان قابل پیاده سازی باشد.
وی پرهیز از آمار گرایی و تلاش به سمت کیفی سازی را مورد تاکید قرار داد و افزود: با کیفی سازی برنامه ها می توان نتایج را مستندسازی، آسیبشناسی و ارزیابی کنیم و بر اساس آن برنامههای بعدی را پی ریزی کنیم.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان خاطرنشان کرد: موضوع مهم پیش روی ما دوره های تربیت مربی برای مربیان منتخب آموزش و پرورش و برگزاری کلاسهای آموزشی برای مربیان، والدین و کودکان است که با همکاری آموزش و پرورش برگزار خواهد شد.