سید مهدی قویدل در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه با موضوع جشنواره نقد برتر قوه قضاییه با اشاره به این مطلب که در سند تحول قضایی در سال ۱۳۹۸و در زمان ریاست وقت قوه قضاییه تدوین شده و در این سند ۷ ماموریت مهم در دستگاه قضایی مورد تاکید قرار گرفته است، اظهار کرد: همچنین در این سند چالش ها، موانع و مشکلات موجود احصاء و راهکارها و راهبردهای رفع این چالش ها نیز تبیین شده است.
وی تصریح کرد: یکی از مباحث مطرح شده در سند تحول قضایی، استفاده از نقدهای صاحب نظران برای تحقق اهداف مشارکتی دستگاه قضایی و استفاده از ظرفیت های فکری نخبگانی و علمی صاحب نظران و اندیشکده ها است و بر این اساس جشنواره نقد برتر در دستور کار قرار گرفته است.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان در ادامه گفت: همانگونه که در همه اعصار، نظام ها و کتب به استفاده از ظرفیت نخبگان اشاره شده است، در دستگاه قضایی نیز این موضوع به عنوان یک راهبرد مورد توجه قرار گرفته و از نخبگان، اصحاب رسانه، اساتید دانشگاه و …. درخواست شده که اصول دستگاه قضایی را مورد نقد قرار داده و راهکارهای رفع این مشکلات را نیز مطرح کنند.
قویدل با اشاره به تفاوت های میان نقدو تخریب تصریح کرد: در راستای نقد منصفانه، فرد باید درباره موضوعی که می خواهد نقد کند، شناخت کامل داشته باشد و با نگاه اصلاح گرایانه، و با ارائه پیشنهاد و راهکار در این حوزه اقدام کند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان به برگزاری جشنواره نقد برتر قوه قضاییه در سال جاری اشاره کرد و گفت: ۱۵ خردادماه اخرین فرصت برای ارسال آثار به این جشنواره پیش بینی شده است.
وی با تاکید بر این مطلب که جشنواره نقد برتر نیز در راستای استفاده از دیدگاه نخبگان جامعه تدوین و اجرایی شده است، اظهارکرد: فعالان رسانه ای، فعالان اجتماعی شناسنامه دار، مراکز علمی و دانشگاهی و حوزه های علمیه و نهادهای مردمی می توانند در این جشنواره شرکت کنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان گفت: ۱۰ محور اصلی و ۵۵ محور فرعی برای این جشنواره مطرح شده که علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت WWW.NAGHD.EADL.IR از این محورها اگاه شده و اثار خود را نیز از همین روش به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.